Поверителност и защита на данните

Политиката на поверителност и правилното съхранение на вашите данни са сред нашите приоритети и поради тази причина, никога не бихме предоставили Ваша лична информация и данни на трети лица.

Когато осъществявате достъп до платформата на onlineoptica.com или използвате нашите услуги ние автоматично събираме следната информация за Вас:

  • IP адреса  на Вашето устройство.
  • Данни за потребител – данните, които предоставяте доброволно при поръчка за целите на обработката и успешната доставка на поръчката ви – име и фамилия, телефонен номер и адрес (в случаите в които е посочен личен или работен адрес за доставка, а не офис на куриерска служба. 

При регистрацията си на onlineoptica.com Вие споделяте доброволно лична информация (като например IP адрес, име, потребителско име, парола, информация), която се съхранява на нашите сървъри. Публичността на част от предоставената от Вас информация можете да контролирате през настройките на профила си. Ако желаете да изтриете напълно своя акаунт – заявете желанието си на посочения в контакти имейл и акаунтът Ви ще бъде изтрит.

Какви права имате върху данните си?

Ако оставите коментар или имате профил на сайта ни, можете да поискате от нас да изтрием всяка лична информация, която имаме за Вас, с изключение на информация, която сме задължени да съхраняваме с административна или юридическа цел, или с цел сигурност (например информация за извършени поръчки).

Всички служители на onlineoptica.com  са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата й.

За случаите, в които onlineoptica.com  споделя информация за Вас с трети лица – доставчици (куриерски фирми), гарантираме, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това.

%d bloggers like this: